Laatste nieuws

BSM Da Vinci winnaar MOTM Award 2014

BSM Team Da Vinci heeft dit jaar de Men of the Match Award gewonnen!

teamfoto

Op IJsbaan de Westfries in Hoorn werden zij door Michiel Martens van Men of the Match verrast met de prijs en cheque. Ze zijn tijdens hun vakantie naar de schaatsbaan “gelokt” om nog een keer extra te trainen voor hun einddoel: over precies een maand schaatsen zij de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. De leerlingen waren verrast en enorm blij met de prijs. Ze hebben twee ererondes geschaatst met de cheque, daarna zijn ze weer serieus gaan trainen want het doel is nog niet bereikt!

verrassing                         ereronde

Met hun actie “Schaatsen voor het doel van Fleur” zijn zij al een aantal maanden zeer actief en sportief bezig om geld in te zamelen om de sportieve droom van hun klasgenoot Fleur waar te kunnen maken. Haar onderbenen zijn twee jaar geleden geamputeerd. Zij heeft nu protheses maar om haar olympische droom waar te kunnen maken heeft zijn speciale sport-blades nodig en deze zijn erg duur. De BSM klas zet zich met deze actie in om geld in te zamelen voor deze nieuwe blades. Het geld bedrag dat zij hebben gewonnen zal ook naar dit doel gaan.

Wil je meer weten over de actie of wil je hen ook steunen? Ga naar http://bsm.psg.nl/ voor meer info.

“Veel enthousiaste reacties van de mensen uit de teams en we hebben zowel als team als individueel resultaten geboekt waar we erg trots op zijn.”

Peter Korpershoek
Manager New Business / Tielbeke