Laatste nieuws

Met een marathon op je cv scoor je bij de baas!

Fit = succesvol. Mensen die regelmatig sporten verdienen meer en krijgen makkelijker een baan, blijkt uit onderzoek. Werkgevers bemoeien zich vaker met de levensstijl van hun personeel. Zijn fitte mensen betere werkers?

header2

Iedereen kent de voordelen van sporten. Het is goed voor je gezondheid, vermindert stress en houdt je gewicht op peil. Dat het ook invloed heeft op je salaris, is minder bekend. Volgens een meta-analyse van onderzoeksinstituut IZA, waarvoor tien studies onder de loep werden genomen, verdienen mensen die regelmatig sporten meer geld.

Lees hier het volledige artikel (bron NRC Next)

““Het resultaat van ons medewerkersonderzoek is giga gestegen, we zijn nu een Cool Site!!” Dat is zeker voor een groot deel te danken aan de Team sessies.”

Bob van Gastel
Plant Manager bij Schneider Electric Manufacturing