Laatste nieuws

Met een marathon op je cv scoor je bij de baas!

Fit = succesvol. Mensen die regelmatig sporten verdienen meer en krijgen makkelijker een baan, blijkt uit onderzoek. Werkgevers bemoeien zich vaker met de levensstijl van hun personeel. Zijn fitte mensen betere werkers?

header2

Iedereen kent de voordelen van sporten. Het is goed voor je gezondheid, vermindert stress en houdt je gewicht op peil. Dat het ook invloed heeft op je salaris, is minder bekend. Volgens een meta-analyse van onderzoeksinstituut IZA, waarvoor tien studies onder de loep werden genomen, verdienen mensen die regelmatig sporten meer geld.

Lees hier het volledige artikel (bron NRC Next)

“Een zeer inspirerende dag, waar sport en bedrijfsleven samen zijn gekomen en waar de balans tussen het individu en het team op een unieke wijze werd aangetoond.”

Jan-Willem de Bruijn
Director Facility Management / D&B The Facility Group