Laatste nieuws

oprichting Stichting Talent United

Met trots presenteren wij ons nieuwe MVO-initiatief: Stichting Talent United!
Stichting Talent United vervangt de jaarlijkse uitreiking van de Men of the Match Award. Met het oprichten van deze stichting willen wij meer continuiteit geven aan de initiatieven die wij steunen en tegelijkertijd meer draagvlak creëren door samen te werken. Op deze manier kunnen wij ons MVO-initiatief beter afstemmen op onze sponsoractiviteiten en zijn wij in staat om effectiever en gerichter steun te bieden en mee te helpen aan het behalen van mooie prestaties!

Al drie jaar op rij werd rond deze periode de Men of the Match Award uitgereikt. Na Jort Korpershoek / Stichting Kanjer Jort (2012), Franny Slingerland / Stichting Franniez (2013) en de BSM klas Da Vinci / Schaatsen voor het doel van Fleur (2014) zal er dit jaar geen nieuwe winnaar komen. Op 9 december jl. is stichting Talent United opgericht en via deze stichting zullen verdere activiteiten en initiatieven worden uitgerold. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de website, als je niet kunt wachten kun je op onze Facebook pagina al meer lezen over dit mooie nieuwe initiatief! fb-talent-logo

“Een zeer inspirerende dag, waar sport en bedrijfsleven samen zijn gekomen en waar de balans tussen het individu en het team op een unieke wijze werd aangetoond.”

Jan-Willem de Bruijn
Director Facility Management / D&B The Facility Group