Onze diensten

"Talent vinden, binden en ontwikkelen"

Altijd de beste match

Maakt u deel uit van een groep collega’s, die efficiënter en meer als één geheel zou kunnen werken?
Wilt u meer bijdragen aan uw team, maar weet u niet precies hoe? Denkt u dat uw individuele talenten
binnen uw organisatie beter tot hun recht zouden kunnen komen?

Dan is het tijd om in beweging te komen!

Men of the Match benadert werk op een dynamische wijze. Wij gebruiken beweging om personen, teams en hele organisaties beter te laten presteren en zich te onderscheiden van de mainstream. Want wie succesvol wil zijn, moet opvallen.

Een heldere structuur, een bijzondere tactiek, een verrassende teamindeling: het zijn allemaal middelen naar persoonlijk én collectief succes. Via beweging doen wij (samen) gerichte oefeningen. Daarmee verduidelijken wij interne processen en onderlinge communicatie, zodat iedereen die helder(der) krijgt.

Training & coaching in beweging

splash

Mensen, teams en organisaties moeten zich altijd blijven ontwikkelen, op zoek naar vernieuwing en verbetering. Is uw organisatie zo ingericht dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en zich persoonlijk kan ontwikkelen? Zit iedere medewerker wel op de positie die het beste bij hem past? En hoe kunt u ook in de toekomst onderscheidend blijven? Met de training & coaching programma’s van Men of the Match gaat u individueel of als team op zoek naar een manier om beter te presteren. Samen bewegen en in beweging komen. Het werkt perfect en het is leuk!

Recruitment

motm-schneider-9

Zijn er nog posities in de organisatie die niet zijn ingevuld? Of bent u misschien zelf toe aan een nieuwe uitdaging? Men of the Match kent/vindt de talenten die uw team daadwerkelijk kunnen versterken of de baan die bij uw talenten en ambities aansluit! Met als uitgangspunt: wie doet waar hij/zij goed in is en wat hij/zij leuk vindt, functioneert beter en levert de beste performance. Daarbij gaan wij grondig te werk. Onze criteria reiken veel verder dan een cv of functies uit het verleden. Wij kijken ook naar persoonlijkheid en mentaliteit. En wij schatten in of iemand goed binnen een team zal passen of niet. Zo zijn wij als geen ander in staat om altijd de beste match te maken.

Bekijk onze vacatures

““Het resultaat van ons medewerkersonderzoek is giga gestegen, we zijn nu een Cool Site!!” Dat is zeker voor een groot deel te danken aan de Team sessies.”

Bob van Gastel
Plant Manager bij Schneider Electric Manufacturing