Job Fit

Job coaching en coaching on the job

Haal jij het maximale uit jouw capaciteiten op het werk? Heb je voldoende plezier in jouw werkzaamheden?

Job Coaching

Op welke positie binnen de organisatie kom jij het beste tot je recht?
Samen met jou gaan we in gesprek en en op zoek naar jouw ideale baan en werkplek. Interviews en assessments en jobcrafting maken onderdeel uit van dit individuele begeleidingstraject. Meer weten? Neem contact op en wij komen graag meer vertellen over onze werkwijze.

splash
_MG_9167

Coaching on the job

Heb je iemand nodig die objectief met je mee kijkt op de werkvloer? Iemand van buiten de organisatie die jou feedback geeft en met wie je kan sparren? Dan is ons coaching on the job programma perfect! Meer weten? Neem contact op en wij komen graag meer vertellen over onze werkwijze.

Recruitment

motm-schneider-9

Zijn er nog posities in de organisatie die niet zijn ingevuld? Of bent u misschien zelf toe aan een nieuwe uitdaging? Deze dienstverlening hebben wij sinds 2017 onder een andere naam in de markt gezet: De Selectie. Kijk op www.deselectie.nl over deze vernieuwende en verfrissende aanpak binnen Recruitment en Werving & Selectie.

Ga naar De Selectie

“Veranderen betekent mensen in beweging brengen. Door theorie te combineren met fysieke beweging heeft Men of the Match een gouden match te pakken.”

Stijn Rooijakkers
Manager HR & GA / Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V.