Over ons

"Waar blink jij in uit?"

Een unieke benadering

Men of the Match is er voor iedereen die vandaag beter wil zijn dan gisteren. Al jarenlang zijn wij succesvol in training & coaching op basis van beweging. Daarbij vormt beweging het middel om blijvend te komen tot inzicht en vervolgens een scherpere performance – al dan niet individueel. Wij reiken vele aantrekkelijke en speelse tools aan om het spel op de werkvloer beter te kunnen spelen. Dit doen wij op een heldere, eerlijke wijze met respect voor alle deelnemers. In deze aanpak zijn wij onderscheidend.

Daarnaast benutten wij onze brede kennis en ervaring voor gerichte recruitment-activiteiten, waarbij persoonlijkheid en mentaliteit zwaarder wegen dan alleen een cv. Het resultaat is in alle gevallen: meer werkplezier, meer productiviteit en minder ziekteverzuim.

Bekijk onze video

foto-michiel

Michiel Martens

Sport, spel en bewegen vormen de rode draad in mijn leven. Eerst als actief sporter (voetbal en atletiek), daarna via mijn studies (Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Johan Cruyff University en Master in Coaching aan het Cruyff Institute for Sport Studies). Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt (o.a. leraar L.O in het basisonderwijs en bij stichting Todos in sport- en ontwikkelingswerk). Door een versleten knie ben ik terecht gekomen in de arbeidsbemiddeling en advies en heb ik als Consultant en Teammanager veel geleerd over werk, goed werkgeverschap, talentscouting en talentontwikkeling. Vervolgens heb ik mijn sportieve achtergrond en mentaliteit ingezet om succesvol te zijn als coach op de werkvloer – voor iedereen die meer plezier uit zijn werk wil halen om daarmee vanzelf ook beter te kunnen presteren. Bij Men of the Match komen al mijn ervaring en enthousiasme samen in een unieke HR-expertise, die ook de basis kan vormen van úw succes en dat van uw team of organisatie.

Ons team

Anna Loots

foto-anna

Lees meer over Anna op iamannaloots.com

Noå van de Velde

foto-noa

Lees meer over Noå op theperformance.nl

Bram Meurs

foto-bram

Lees meer over Bram op pri-meurs.nl

Onze klanten en partners

“Veel enthousiaste reacties van de mensen uit de teams en we hebben zowel als team als individueel resultaten geboekt waar we erg trots op zijn.”

Peter Korpershoek
Manager New Business / Tielbeke